Følg oss i sosiale medier
post@hittravel.no
48192222

DENART Generell & Kosmetisk Tannlege Klinikk.

Siden etableringen i 1995 har vi mange utelandske pasienter som reiser til vår klinikk direkte hjemmefra eller som har ferie her og samtidig ønsker tannlegebehandling me spesialister som kan både generell og kosmetisk tannbehandling. Vi tilbyr både behandling for sunne tenner og også et bredt smil.

I løpet av de seneste årene har tannhelsereiser til utlandet blitt mer og mer populært.

En tannlege er en høyt sofistikert doktor dedikert til å stille diagnose og vedlikeholde sunn helse av tenner, tannkjøtt og strukturen i munnen. En tannlege tilbyr et vidt spekter av behandlinger for deres pasienter som bidrar til en bedre hverdag og generell god følelse med å forebygge tannråte, munnsykdommer og andre helsetilstander for pasienter i alle aldre. Hvis man ikke blir behandlet av en tannlege kan munnproblemer forårsake smerter, uriktig tygging, tørr munn, unormal tale, endret ansikt og utseende.

I tillegg til generell tannbehandling på Denart tilbyr vi også prosedyrer som ikke bare behandler tennene men på samme tid vil forbedre det estetiske (utseende) smilet og det generelle utseendet av anskiktet. Et vakkert smil kan ha dramatisk effekt på det generelle utseende, den minste forandring kan booste din selvtillitt, selvfølelse og lysten til å smile.

Med moderne fremskritt i tannbehandling, kan kosmetiske prosedyrer variere fra den subtile endring i fargen av en fylling, et implantat for å erstatte en manglende tann eller en stor endring som for eksempel et ‘smil fornyelse’. Det finnes mange teknikker og muligheter for å behandle tenner som er misfargede, vanskapte eller mangler, våre tannleger kan gjenopprette og omforme tennene, gjenopprette slitte eller korte tenner eller endre lengden på tennene for å gi deg et mye bedre utseende. Disse forbedringene er ofte ikke bare kosmetiske, de bidrar også til å forbedre munnproblemer som dårlig ånde og feil bitt.

Generell & Kosmetisk Dental prosedyrer vi utfører inkluderer;

 

Smilfornying

Tannimplantater

Bleking

Rengjøring

Porselen fasetter

Zirkonyum Kroner & Broer

Bonding

Hvite fyllinger

Rotfyllinger

Gebiss og halvgebiss

Mouth Guards

Tannpynt

Ansiktet ditt viser alle følelser, tristhet, sinne, glede, overraskelse og mer…alt dette kombinert med din egen hudtype, vekttap og økning, aldring, livstil og gener fører til rynker, smilerynker og rynker ved øynene gjør at du ser eldre ut enn din egentlige alder. Tannlegebehandling vil hjelpe å forbedre ditt smil, hvis du derimot ser etter videre forbedring kan både BOTOX & DERMAL FİLLERS hjelpe deg. Utføres av våre kvalifiserte og erfarne leger og gir deg en flott mulighet til å fremheve ditt nye smil, vende tilbake til ditt yngre og friskere jeg, samt forbedre ditt generelle utseende…

Det er mange fordeler med å gjøre tannbehandlingen her;

 • Priser opp til 75% billigere enn i Europa
 • Høy kvalitet på tannbehandling & helsebehandling
 • Engelsk og tysktalende tannleger & oversettere
 • Ingen venteliste. Gå til tannlegen i dag
 • Tannbehandling for alle budsjetter
 • Garanti på alle behandlinger
 • Akuttbehandlinger og service
 • Europeisk helsestandars, teknologi & teknikker
 • Garantert pasienttilfredshet sats, se våre referanser.
 • Unik, moderne, sertifisert, ren og trygg klinikk
 • Specialister i estetikk og kosmetisk denistry, implantology, periodontology, orthodontology, protective dentistry, pedodontics og endodontics.

Tyrkia er et veldig populært sted for utlendinger hele året. Klinikken vår ligger i Side, Manavgat område i Antalya, en populær stranddestinasjon på Middelhavskysten. Her kan du få tannbehandling mens du nyter ferien i en av Tyrkias mest attraktive hotellanlegg.

Kosmetisk tannbehandling er ikke lenger noe som bare er tilgjengelig for de rike og berømte, det er nå gunstig og tilgjengelig for alle. Her kan du få både sunne tenner og et flott smil.