Følg oss i sosiale medier
post@hittravel.no
48192222

I Paulus fotspor – rundreise med sol og kultur

Dag 1: Norge – Antalya. HUSK å bestille visum i god tid før avreise. Etter ankomst møter du din tyrkiske reiseleder. Transport til ditt 4 eller 5* hotell for overnatting.

DAG 2: Etter frokost har vi informasjonsmøte hvor vi forteller mer om turprogrammet senere i uken.
Etterpå tar vi en orienteringstur for å bli litt kjent med omgivelsene. Samme dag tilbyr vi spabehandling på vårt Spa-og Wellnessenter (ikke inkludert)

DAG 3: Etter frokost er det avreise til Pamukkale, som betyr bomullslott. Pamukkale er kjent for sine hvitkalkede terrasser med helsebringende thermalvann, og er et av mange steder på Unescosverdensarvliste i Tyrkia. Her besøker vi den antikke byen Hierapolis som har det største gravstedet i Anatolia, og det vil bli mulighet for et bad i Kleopatras basseng med thermalvann (ikke inkludert). Overnatting i Pamukkale. Det finnes thermalvann på hotellet.

DAG 4: Vi drar på heldagsutflukt til Efesus, som var den viktigste havnebyen i Lille-Asia under romertiden. Her får du se det store Celsiusbiblioteket og andre spennende byggverk, gater og torg,som alle er nærmere to tusen år gamle. Paulus bodde og underviste i Efesus i lengre tid, og i Bibelen kan man lese om hvordan han måtte forlate byen. Etter tradisjonen skal også evangelisten Johannes ha hatt tilhold her. Mange mener han tok med seg Maria til Efesus og at hun ble gravlagt i området. Det er også her vi finner huset til Jomfru Maria. På ettermiddagen blir det transport tilbake til hotellet i Pamukkale, hvor det blir muligheter for bad i hotellets thermalbasseng. Mulighet for å bli igjen på hotellet denne dagen.

DAG 5: Etter frokost reiser vi fra hotellet og setter kursen mot Antalya. På veien besøker vi en teppelandsby hvor vi får lære litt om de tradisjonsrike håndknyttede, tyrkiske teppene. Her er det også mulighet for å få et godt tilbud på ull, bomull og silketepper. Her spiser vi også lunsj. Senere drar vi videre mot Antalya, mens vi nyter utsikten til Taurusfjellene og den storslåtte naturen. Vi overnatter på hotell utenfor Antalya.

DAG 6: I dag besøker vi de godt bevarte ruinene av den antikke byen Perge, som også er besøkt av St Paulus i bibelsk historie. Det er kjent at Paulus seilte fra havnen Paphos på Kypros til Perge. Vi vil i dag besøke et eller flere steder hvor man kan kjøpe rimelige gull- og skinnvarer. Det er også her mulighet for å reparere eller rense eget gull. Vi nyter lunsjpausen med utsikt over de berømte Karpuzkaldiranfossene. Det blir overnatting i Belek- regionen på 4 eller 5 stjerners hotell.

DAG 7: Dagen er til egen disposisjon. Benytt sjansen til å nyte hotellets fasiliteter. Det blir mulighet for ekstra utflukt eller spa for de som ønsker det. Ikke inkludert.

DAG 8: Transport til flyplassen, hjemreise til Norge.

 

Forbehold om endring i programmet.

 

Turen anbefales ikke for små barn.

INKLUDERT I PRISEN
* Fly t/r Norge – Tyrkia
* Transfer t/r flyplass og hotell
* Alle turene i moderne turbusser med klimaanlegg
* Overnatting i 4- og 5-stjernershoteller inkludert frokost og middag.
* Utflukter i følge programmet
* Høyt utdannet engelsktalende turleder
IKKE INKLUDERT
*Visum til Tyrkia
*Reise- og avbestillingsforsikring
*Komfortpakke kr 1300,- (Valgfri) som inneholder inngangspenger (som følger programmet) og innholdsrik lunsjbuffe på dager med utflukter. Kan kjøpes i Norge og fra guiden i Tyrkia.
*Tillegg for enkeltrom kr 1900,- for alle som reiser alene.
Drikke er aldri inkludert, bestilles og betales direkte til spisestedet.

Sesongtillegg i september og oktober/april og mai
Ingen sesongtillegg i november, februar og mars.